Хто виграв у фіналі "Танців з зірками" / фото 1+1

Вперше в історії проекту "Танці з зірками" за перемогу боролися одразу три пари - Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар.

Раніше УНІАН встиг поспілкуватися з фіналістами шоу і ми дізналися, кого вони вважали своїм головним конкурентом, як їм даються танці, з якими складнощами вони зіткнулися на проекті, а також як Ольга Харлан перенесла COVID-19 на ногах.

Весь сезон і судді, і глядачі гідно оцінювали учасників проекту. Інакше бути і не могло, адже люди з різних сфер зібралися на одному паркеті і довели, що вони універсальні, щирі і готові вчитися новому.

Читайте такожТіна Кароль у спокусливій сукні пококетувала на підлозі в новому кліпіТак, у фіналі "Танців з зірками" на паркет вийшли не тільки фіналісти, а й інші зірки, які брали участь в цьому сезоні. Вони ще раз виконали улюблений танець глядачів і суддів. Третій танець пари виконали під живе виконання улюблених хітів українськими зірками. 

Також на паркеті виступили група MOZGI. співаки Джамала і LAUD. А ось на балконі зустрічала учасників Катерина Осадча.

І так, за перемогу боролися три пари, але перемогти змогла тільки одна. Кубок у новому сезоні отримали Артур Логай і Анна Кареліна.

фото instagram.com/logai.arthur

Вас також можуть зацікавити новини: