Як пройшов третій випуск "Танців з зірками" / фото 1+1

У неділю, 13 вересня, відбувся третій ефір найтанцювальнішого шоу країни "Танці з зірками", який був присвячений темі кохання.

УНІАН зібрав для вас виступи всіх зірок 

Сергій Танчинець та Яна Цибульська виконали пасадобль. Цей танець співак присвятив своїй дружині.

Арам Арзуманян і Тоня Руденко показали запальну сальсу. Яскравий актор також присвятив свій виступ дружині.

Юлія Саніна і Діма Жук станцювали фокстрот. Рок-діва розповіла, що тільки зі своїм чоловіком дізналася, що таке взаємне кохання.

Alyona Alyona і Юрій Гурич показали хіп-хоп. Під час виступу реперка навіть тверкала.

Позитив і Юля Сахневич показали аргентинське танго. Надя Дорофєєва, яка сиділа в журі, захопилася пристрастю свого партнера по сцені.

Сергій Мельник і Аделіна Делі станцювали ча-ча-ча. Суддям не дуже сподобався їхній номер.

Санта Дімопулос і Макс Леонов станцювали пристрасну румбу, яка нікого не залишила байдужим. Цей потік сексуальності Санта присвятила своєму чоловікові.

Надія Мейхер і Кирило Васюк виконали віденський вальс під чуттєву пісню I will always love you.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна показали самбу. При цьому їх номер оцінили не дуже позитивно. На шоу навіть розгорівся скандал між Фреймут і Кухар.

Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко станцювали віденський вальс. Ніжний вальс актриса присвятила Тарасу Цимбалюку, з яким у неї колись були стосунки і якого вона досі вважає ідеалом чоловіка.

Тарас Цимбалюк та Яна Заєць показали запальний джайв. Після виступу актор зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Тіні.

Слава Камінська і Дмитро Дікусар станцювали контемпорарі. Пара вибула з шоу.

Олег Винник та Олена Шоптенко також показали віденський вальс. Співак зізнався, що його перше кохання було не щасливим і не взаємним.

Інші новини по темі: