Продюсером і аранжувальником синглу виступив R & B-виконавець Luca Dayz / Instagram Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль вразила слухачів несподіваним фітом. Артистка записала спільний трек з відомим американським репером Snoop Dogg. 

Відповідне відео оприлюднено на Youtube-каналі.

Продюсером і аранжувальником синглу виступив R & B-виконавець Luca Dayz.

Раніше Тіна Кароль розповіла, з чого почалася її співпраця зі Snoop Dogg. За словами співачки, ще рік тому вона підписала контракт з незалежним лейблом в Америці.

"Я багато працювала над тим, щоб артист з України міг бути конкурентним на цьому ринку. Не тільки в нашій країні. Підписала цей контракт, працювала над альбомом, пройшло багато часу, перш ніж перші кроки цієї роботи стали відомі", - розповіла артистка.

Читайте такожСхудла Селена Гомес з'явилася в купальнику в яскравому кліпі з популярним k-pop-гуртом BLACKPINK (відео)

За її словами, свій фрагмент пісні вона записала всього за годину після несподіваного дзвінка представника лейбла. 

"Я сиділа вдома, задзвонив телефон. І представник лейбла мені каже, що у нас для тебе відмінна новина, у нас буде співпраця зі Snoop Dogg. Це був перший шок! А потім мені кажуть, у тебе є всього годину, щоб записати свій шматок в треку! Ще один шок! Всього лише годину! Я тут же подумала, у нас є класні українські автори. Відразу ж знайшла нову пісню одного з наших українських авторів, я з ним співпрацюю, взяла з неї шматочок, вклала, заспівала, зробили текст. І вийшла цілісна картинка", - розповіла Кароль.

Користувачі Мережі високо оцінили роботу співачки.

"Так приємно, що наша українська співачка зробила спільний хіт з таким відомим виконавцем", "Дуже круто, що Тіночка досягла нового рівня", - похвалили Тіну вони.

Раніше The Hardkiss і MONATIK випустили видовищний кліп на україномовну пісню.