Серіал "Вбиваючи Єву" стартував у 2018 році / фото profile

Зйомки 4 сезону серіалу «Вбиваючи Єву» скасували через пандемію коронавірусу. Прем'єра нових серій відкладена на невизначений термін.

Читайте такожСеріал "Перрі Мейсон" продовжили на другий сезонЯк пише popcornnews, продюсери шоу були змушені змиритися, що на цей час відновлення робіт неможливе.

Ще одна причина затримки полягає в тому, що актриса Сандра О боїться летіти в Європу на зйомки. Водночас офіційна заява від творців серіалу свідчить, що знімальний процес «Вбиваючи Єву» проходить у багатьох європейських локаціях.

Відео дня

«Через невизначену ситуацію у світі в результаті COVID-19 на цей момент немає ніяких затверджених графіків з виробництва четвертого сезону «Вбиваючи Єву». Ми розглядаємо різні варіанти, як виходити з цього становища», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, «Вбиваючи Єву» – це драматичний шпигунський трилер, заснований на книгах письменника Люка Дженнінгса. Серіал оповідає про британську розвідницю Єву Поластре (Сандра О), яка веде полювання на найману вбивцю-психопатку Вілланелль (Джоді Комер). З часом героїні стають одержимі одна одною.

Серіал стартував у 2018 році. Засновником і виконавчим продюсером проекту є Фібі Уоллер-Брідж.

Раніше УНІАН писав, що вийшов трейлер серіалу «Країна Лавкрафта».