Співачка SLAVIA випустила пісню про стосунки з Дзідзьо / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом SLAVIA, презентувала нову пісню про їхні 20-річні стосунки.

Запис опубліковано на YouTube-каналі співачки.

Композиція називається "Любов любов".

SLAVIA: нова пісня про стосунки з Дзідзьо

У пісні Ярослава співає: "Хоча ми вже більше не пара, я тебе серцем люблю...".

Крім того, у пісні є такі фрази, як: "Я тобі все прощу, серце відкрию знов...".

Читайте також"Дівка з перцем": колишня Дзідзьо після розлучення здивувала фанів своїм перетворенням"Пісня "Любов любов" має для мене особливе значення. Я написала її за один вечір, на одному диханні. Вона про мої почуття, про те, що я відчуваю в даний період, про моє ставлення до стосунків в парі та до життя в цілому. Це історія стосунків тривалістю 20 років. Словами пісні "Любов любов" я хочу подякувати чоловікові, якого мені дав Творець на певний період життя. Я переконана, що це найкраща людина, яка могла бути зі мною в той час. І я вдячна за шлях, який ми пройшли разом. Спасибі тим, хто був зі мною, і тим, хто зараз поруч, вірить в мене та надихає на нові пісні", – прокоментувала SLAVIA у своєму Instagram.

Дзідзьо та SLAVIA

Читайте також"Ми такі різні": колишня Дзідзьо розсекретила, чим займалася після розлучення (фото)У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

Вас також можуть зацікавити новини