Хмара випустив альбом / прес-служба

Український піоніст-віртуоз Євген Хмара створив новий альбом у форматі музикотерапії. Нещодавно він звернувся до державних інститутів України з проханням дослідити вплив його музики на стан людини.

Читайте такожЛана Дель Рей випустила нову пісню про кохання

З'ясувалося, що музика допомагає людині позбутися стресу, втоми і підвищує працездатність. Саме тому людям легше працювати під супровід улюблених композицій. Також цікаво, що музика впливає на воду. А ми складаємося на 70% з води. Відповідно, вона має прямий вплив і на нас.

Відео дня

"Цим музичним альбомом я хочу розповісти вам про те, що є одним з приблизно 7 млрд людей, які живуть в цей час на нашій планеті Земля. Це моє суб'єктивне бачення світу в даний історичний відрізок часу крізь призму 88 чорно-білих клавіш рояля та інших музичних інструментів, таких як: скрипка, альт, віолончель, ханг, гітара, дудук і акордеон. Створюючи цей альбом я живу в 2020 році. Я живу! Дихаю! Моє серце б'ється! Мені 32 роки. За останні кілька років в моєму житті з'явилися неймовірні дружина, син і прекрасна донечка, які і надихнули мене на цю музичну розповідь. Тут є і композиція, яку я написав зі своїм, тоді ще дворічним сином. І мені здається, що музика - це прямий доказ того, що є щось вище нас", - сказав Хмара.

Інші новини по темі: