Керрі Бредшоу і Містер Біг знову разом / скріншот

У мережі інтригують фанатів "Секс і місто" кадрами перезапуску серіалу. 

Читайте такожУ продовженні "Сексу і міста" не буде Містера БігаТак, HBO Max на своєму YouTube-каналі опублікував тизер перезапуску багатосерійної стрічки. Вийшов він недовгим, але інтригуючим.

На записі ми бачимо абсолютно щасливих Сару Джессіку-Паркер, Синтію Ніксон (Міранду) і Крістін Девіс (Шарлотту). Також у кадрі з'являється Містер Біг у виконанні Кріса Нота. Щаслива героїня серіалу Керрі Бредшоу обіймається з ним на кухні й цілується. Тож продовженню love story бути!

Дивіться відео з 00:25

"Секс і місто": що відомо про серіал

  • "Секс і місто" - американський серіал каналу HBO, створений Дарреном Старром. Він виходив з 1998 по 2004 рік. Телесеріал заснований на однойменній книзі журналістки й письменниці Кендес Бушнелл. 
  • Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг: вони вільно обговорюють питання сексу, любові й кар'єри. Основний склад протягом усього серіалу залишався незмінним - Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Синтія Ніксон і Кім Кеттролл. Остання (виконавиця ролі Саманти) відмовилася від зйомок продовження серіалу.
  • У 2021 році почалася робота над продовженням "Секс і місто"- серіалом "І просто так...".