Тут немає нічого, крім піску, палючого сонця, гігантських чудовиськ... / скріншот

Кіностудія Warner Bros. опублікувала другий трейлер фантастичного фільму "Дюна" режисера Дені Вільньова. Останній відомий за картинами "Прибуття" і "Той, що біжить по лезу 2049".

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Warner Bros.

Стрічка "Дюна" заснована на однойменному бестселері Френка Герберта, вона - про Всесвіт майбутнього, де сім'ї мають у своєму розпорядженні планети і хочуть отримати "меланж" - що дозволяє бачити майбутнє й подорожувати в космосі.

Читайте такожDisney+ повністю змінив Чіпа і Дейла у новому мультику (відео)

За сюжетом, спадкоємець знаменитого будинку Атрейдесів Пол відправляється разом з сім'єю на одну з найнебезпечніших планет у Всесвіті – Арракіс. Тут немає нічого, крім піску, палючого сонця, гігантських чудовиськ... і основної причини міжгалактичних конфліктів – неймовірно цінного ресурсу, який називається меланж. В результаті захоплення влади Пол змушений втікати й ховатися, і це стає початком його епічної подорожі.

Акторський склад вражає: Тімоті Шаламе, Оскар Айзек, Джош Бролін, Стеллан Скарсгард, Дейв Батіста, Джейсон Момоа, Хав'єр Бардем.

Світова прем'єра фільму відбудеться на 78-му Венеціанському кінофестивалі, він пройде з 1 по 11 вересня. В українському прокаті картина може з'явитися 17 грудня.

Вас також можуть зацікавити новини