Леонардо Ді Капріо зіграє головну роль у фільмі "Не дивись вгору" / фото REUTERS

У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного фільму "Не дивись вгору", головну роль в якому зіграє американський актор Леонардо Ді Капріо ("Титанік").

Картина розповість історію двох астрономів низького рівня, які повинні відправитися в гігантське медіа-турне, щоб попередити людство про наближення комети, яка зруйнує планету Земля. Але відбувається так, що вони стикаються з недовірою людства. Цікаво, чи вдасться їм все-таки врятувати Землю?

Сценаристом і постановником фільму виступив Адам Маккей, який є лауреатом премій "Оскар", BAFTA і "Еммі". Однією з найбільш гучних його останніх робіт став фільм "Влада" з Крістіаном Бейлом в головній ролі. Картина отримала 6 номінацій на "Золотий глобус" і 8 номінацій на премію "Оскар", в тому числі дві персональні для Маккея: за найкращу режисерську роботу і за найкращий оригінальний сценарій.

Читайте такожСтала відома дата прем'єри шоу "Маскарад"

Відзначимо, до акторського складу "Не дивись вгору" також приєдналися Тімоті Шаламе, Дженніфер Лоуренс, Кейт Бланшетт, Меріл Стріп, Рон Перлман, Джона Хілл, Меттью Перрі, Аріана Гранде і Хімеш Патель.

Прем'єра фільму відбудеться 24 грудня 2021 року на Netflix.

Вас також можуть зацікавити новини: