Зак Снайдер показав уривок з нової версії "Ліги справедливості" / WarnerBros

Зак Снайдер показав короткий уривок режисерської версії «Ліги справедливості». В ньому можна побачити новий костюм Супермена.

Читайте такожНа зйомки нової версії "Ліги справедливості" не вистачило грошей

Як повідомляє «Мир Фантастики», уривок був показаний в ході трансляції Justice Con. Повноцінний тизер покажуть на DC FanDome, який пройде 22 серпня.

Снайдер зазначив, що точний хронометраж і формат стрічки назвуть на майбутньому івенті. Але, за його словами, вона йде довше за 3,5 години (214 хвилин).

Також постановник підкреслив, що не збирається використовувати відзнятий Джосом Уїдоном матеріал.

Нагадаємо, Зак Снайдер виступав режисером «Ліги справедливості» і закінчив більшу частину роботи над нею, але був змушений відійти від пост-продакшну та фінального монтажу через трагічне самогубство його дочки.

Для завершення роботи над фільмом студія Warner Bros. запросила Джоса Уїдона. За чутками, останній принципово змінив стиль і тон оповідання картини, а також організував масштабні дозйомки, через що бюджет фільму роздувся.

Зрештою, стрічка не виправдала очікувань студії, зібравши лише 657 млн доларів при бюджеті приблизно в 300 млн.

Ще кілька років тому в мережі з'явилися чутки про існування версії «Ліги справедливості» від Зака Снайдера, в якій він максимально наблизився до первісного задуму фільму (Snyder Cut). На її існування туманно натякав і сам Снайдер. До флешмобу за випуск Snyder Cut приєдналися навіть Галь Гадот і Бен Аффлек – виконавці ролі Диво-Жінки і Бетмена.

Перемонтована Снайдером стрічка з'явиться на стримінговому сервісі HBO Max у 2021 році.