Пивоваров вразив потужною піснею / Скріншот

Мегапопулярний український співак Артем Пивоваров презентував нову пісню "Ой, на горі".

Композиція вийшла в рамках проекту артиста "Твої вірші, мої ноти", де він за основу бере вірші українських поетів та створює на них пісні. Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

За основу нової композиції "Ой, на горі" лягла українська народна пісня про двох голубів, яких розлучив стрілець. Пивоваров наголошує, що сенсу, закладеного автором у словах, він вирішив не змінювати. Проте зі звучанням проекспериментував та зробив потужну пісню, яка б надихала і давала сили. Артист активно займається волонтерством і, спілкуючись з українськими військовими, помітив: головне, що їм потрібно – це мотивація.

За словами Артема, цього разу він разом з командою відійшов від творчості окремих представників літератури і взяв за основу текст, автором якого є народ.

"Робота змальовує спільну для більшості сучасних українців картину. Дійсність, в якій мільйони сімей були змушені розлучитися та відчути біль втрати. У цей час кожен з нас проходить "трансформацію". Поняття "сім‘ї" стає більш обширним та духовним, адже це не лише про кровні узи", - пояснив співак.

Раніше Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров випустили дуетну чуттєву пісню під назвою "Думи", яка у перший же день підкорила серця шанувальників. Композиція артистів натхненна віршем видатного поета Тараса Григоровича Шевченка "Думи мої, думи мої" (1840). Вона вийшла дуже сучасною, ліричною та зворушливою.

Вас також можуть зацікавити новини: