До Дня Незалежності телеканал '1+1 Україна' покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи 'Нам тут жити'

23 серпня о 22:00 телеканал "1+1 Україна" покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи до Дня Незалежності України, який було відзнято в межах спільної кампанії "Нам тут жити" фонду компетентної допомоги армії "Повернись живим", 1+1 media та Київстар.

Зйомкою та розробкою концерту займався телеканал "1+1 Україна" спільно з командою 1+1 media Big Brave Events, а гостями концерту стали військові ЗСУ, сапери та поранені бійці, які наразі проходять лікування, волонтери, представники Superhumans Center.

"Для нас велика честь робити концерт до Дня Незалежності цього року. В практиці телеканалів групи 1+1 Media, Big Brave Events та гурту "Океан Ельзи" - це не перший концерт, який ми реалізуємо до такого великого свята. Цього року він буде абсолютно знаковий, адже концерт відбудеться для героїв нашого часу: військових, розмінувальників та тих, хто отримав поранення в боях за нашу країну. Під час трансляції концерту ви зможете побачити документальні матеріали про героїв нашого часу, які займаються розмінуванням", - каже керівник Big Brave Events Володимир Завадюк.

Телеглядачі зможуть побачити історії справжніх героїв, які боронять нашу державу від ворога та розміновують територію України після тимчасової окупації. Першою історією буде розповідь про дівчину з позивним "Панда", яка в 21 рік стала Командиром інженерно-саперного взводу і керує ротою розмінувальників. До того ж, під час концерту глядачі зможуть побачити розповідь про 32-річного командира з позивним "Сімба", який вважає своїх побратимів родиною, відчуває відповідальність перед їхніми батьками.

До Дня Незалежності телеканал '1+1 Україна' покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи 'Нам тут жити'

Під час ефіру, який також буде доступний на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, телеглядачі зможуть почути хіти вільної України "Без бою", "Місто Марії", "Човен", "Коли ми двоє" в дуеті з відомою співачкою KOLA та багато інших. В межах трансляції здійснюватиметься збір коштів на придбання транспорту та необхідного обладнання для інженерно-саперних груп у складі сил підтримки ЗСУ. Зокрема, глядачі зможуть зробити донати, перейшовши за спеціальним QR-кодом в ефірі.

"Концерти перед військовими - це найбільш почесні для мене виступи. Це щира радість бачити, як серйозні, похмурі, змучені бійці під кінець виступу посміхаються, хоч трохи відпочивають і в них знову починають горіти очі. Тож наш традиційний вже за майже 10  років концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності ми з величезною вдячністю присвятили кожному українському захиснику і захисниці. І нехай сьогодні це не стадіон, а невеличке приміщення, та лише завдяки їм ми можемо зараз жити, творити. А стадіони обов'язково будуть після нашої Перемоги!" - каже лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Дивіться концерт гурту Океан Ельзи "Нам тут жити" 23 серпня о 22:00 на телеканалі "1+1 Україна" та 24 серпня о 21:00  в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

Нагадаємо, нещодавно 1+1 media, Київстар та "Повернись живим" запустили кампанію під назвою "Нам тут жити", щоб підвищити безпеку під час розмінування українських територій. Мета проєкту - зібрати 175 мільйонів гривень на забезпечення транспортом і необхідним для розмінування обладнанням та майном 146 інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ. Кампанія "Нам тут жити" стартувала 24 травня та триватиме до досягнення повної суми збору. Кожен може зробити свій внесок та відправити донат на сайті проєкту: https://kyivstar.ua/safehome.

Більше подробиць читайте на сайті: https://1plus1.ua