Тейлор Свіфт підготувала сюрприз для шанувальників/ Скріншот Instagram

Знаменита американська співачка Тейлор Свіфт, яка раніше потрапила в курйоз, здивувала шанувальників новим альбомом. Попзірка 19 квітня презентувала спочатку 16 пісень в альбомі "The Tortured Poets Department", а пізніше випустила його доповнення, в яке увійшло ще 15 композицій.

Сьогодні співачка порадувала фанів своїми новими хітами. Вперше за всю історію своєї музичної кар'єри Свіфт випустила 31 пісню одразу. Як пише Business Insider, ще в лютому знаменитість анонсувала альбом "The Tortured Poets Department", до якого, як очікувалося, увійде 16 пісень.

Проте вже за декілька годин після його виходу, Тейлор неочікувано випустила "The Tortured Poets Department: The Anthology" - додаткову частину нового альбому. Вона складається з 15 пісень.

Скріншот Instagram

Свої дії співачка назвала "сюрпризом" для прихильників. За словами Свіфт, протягом останніх років вона написала дуже багато композицій і тому вирішила випустити одразу 31 пісню:

Це сюрприз о другій годині ночі: "The Tortured Poets Department" - це секретний подвійний альбом. За останні 2 роки я написала так багато поезії і хотіла поділитися нею з вами, тож ось друга частина "TTPD: The Anthology". 15 додаткових пісень. І тепер історія більше не моя... вона вся ваша.

Усі пісні виконавиці були написані у співавторстві з Джеком Антоноффом та Аароном Десснером. Лише одну композицію "I Look in People's Windows" Тейлор підготувала разом з Патріком Бергером.

"The Tortured Poets Department"

"Fortnight"

"Fresh Out The Slammer"

"My Boy Only Breaks His Favorite Toys" 

Нагадаємо, раніше Тейлор Свіфт вперше увійшла до списку найбагатших людей світу.

Вас також можуть зацікавити новини: