Вакарчук заспівав на вулиці Києва / фото instagram.com/zelinska_anna_/

Популярний український рок-гурт "Океан Ельзи" провів спонтанний концерт просто неба в Києві. Про виступ оголосили в обід 22 лютого.

"Сьогодні о 15:00, якщо ти в Києві, просто приходить на Пішохідно-Велосипедний міст. Океан Ельзи заспіває кілька пісень, просто разом з нами всіма", - написали музиканти в своєму Telegram-каналі. - "Ми тут. Ми разом. Ми сильні та об'єднані".

'Океан Ельзи' організував спонтанний виступ на мосту в центрі Києва (фото, відео)

Виступ відбувся на Пішохідно-велосипедному мосту за кілька годин після анонсу. Тривав близько пів години.

Фронтмен гурту Святослав Вакарчук вийшов до публіки у футболці з Тризубом. "Океани" виконали хіти, в тому числі "Майже весна", "Човен" і "Все буде добре".

Під час виступу Вакарчук показав гітару з підписами військових. Закликав підтримувати ЗСУ та не втрачати надії.

"Ми сильна країна. Ми переможемо", - сказав Вакарчук.

На прохання українців Вакарчук виконав пісню "Все буде добре", наголосивши, що не планував її співати - проте вона дуже відповідає настрою.

Зазначимо, що "Океан Ельзи" вже чотири роки не давав концерти на великих стадіонах і шість років не випускав нових альбомів. Але фронтмен гурту Святослав Вакарчук у 2021 році випустив сольний альбом "Оранжерея", який присвятив своєму батькові.

У листопаді 2021 року гурт повідомив про початок роботи над новим альбомом та анонсував світовий тур на його підтримку, який має початись на київському НСК "Олімпійський" 25 червня 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: