Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna випустили кліп / колаж з фото

Після феєричної появи на сцені Палаці Спорту у Києві, Klavdia Petrivna та Артем Пивоваров випустили спільну пісню "Барабан". Крім того, 25 квітня виконавці презентували кліп до композиції.

Артем Пивоваров продовжує використовувати українську літературу як основу для своїх треків. Цього разу він записав пісню "Барабан". За основу співак використав вірш "Барабан печалі" українського поета Ґео Шкурупія.

Вперше трек було представлено на концерті Артема Пивоварова у Києві. Для глядачів стала справжнім сюрпризом дебютна поява молодої виконавиці Klavdia Petrivna у дуеті з Пивоваровим. Дівчина, яка не розкриває свою особистість, вже стала однією з найпопулярніших співачок та підкорила TikTok.

кадр з кліпу

Артист наголосив, що пишається бути дотичним до розквіту української музики. Артем також додав, що радий підтримувати молоді таланти:

Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти і пишаюся тим, що наша країна на сьогоднішній день переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього!

У кліпі Пивоваров та Klavdia Petrivna з'являються в різних образах. Спочатку вони кожен окремо на контрасті виконують свою частину композиції, а згодом з'являються разом для приспіву.

Klavdia Petrivna наголосила, що отримала неоціненний досвід співпраці з Артемом. Співачка висловила вдячність артисту за можливість виступити поруч з ним у Палаці Спорту.

"Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії та за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці Спорту. Завдяки йому я пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, який наповнив мене шаленою енергією і потужно надихнув", - розповіла виконавиця.

Що відомо про Klavdia Petrivna

Klavdia Petrivna стала справжньою загадкою українського шоубізнесу. Попри те, що вона приховує свою особистість, її пісні "Знайди мене", "Я щаслива", "Я тобі брехала" стали справжніми хітами.

Вже не один місяць шанувальники співачки намагаються з'ясувати, хто ж ховається під капелюхами, які вже стали символом артистки. Дехто з фанів припускає, що це Маша Кондратенко, яка раніше отримала музичну нагороду від імені Klavdia Petrivna. 

Однак існує ще одне припущення. Шанувальники вважають, що загадковою виконавицею є Соломія Опришко. На концерті у Пивоварова Klavdia Petrivna анонсувала свій перший сольний виступ у Палаці Спорту в серпні. Можливо тоді співачка нарешті зізнається, ким вона є насправді.

Нагадаємо, раніше Артем Пивоваров зламав ніс своїй фанатці просто на концерті.

Вас також можуть зацікавити новини: