Кориця має сильну дезинфікуючу властивість / фото ua.depositphotos.com

Не всі знають, що кориця широко використовується садівниками для захисту рослин, включаючи розсаду. Ця пряність вважається прекрасним антисептиком, особливо під час пересадки кімнатних рослин.

Раніше УНІАН писав, чим обробити плодові дерева навесні, а сьогодні ми розповімо, як підгодувати розсаду корицею і рослини.

Чим корисна кориця для рослин - властивість, яка вражає

Кориця володіє сильною дезинфікуючою властивістю. Досвідчені садівники радять використовувати ароматну пряність під час пересадки у тому випадку, коли ви підрізаєте коріння рослини.

Відео дня

Для того, щоб рослина добре адаптувалося до нових умов після пересадки і легко вкоренилася, злегка посипте тільки що підрізані коріння корицею.

Як підгодувати рослини корицею - поради садівників

Дуже багатьма садівниками використовується кориця як добриво. Особливо вона добре підходить для кімнатних рослин, вважається дієвою добавкою. Цілком достатнім буде, якщо ви просто раз на місяць станете посипати землю у горщику корицею.

Кориця в городі не так широко використовується і даремно. Ця пряність дуже добре стимулює ріст рослин і активізує їх цвітіння.

Кориця від комах - легкий спосіб боротьби

Кориця дуже дієво відлякує комах-шкідників таких, як мошки і мурахи. Також використовується кориця від попелиці.

Щоб позбутися комах, насипте порошок кориці поруч з тим місцем, звідки вони повинні забратися.

Вас також можуть зацікавити новини: