Ці поради спростять вам життя / фото ua.depositphotos.com

На Reddit назвали 5 головних правил життя, які варто засвоїти всім людям до 30 років. Це дійсно важливо, адже допоможе уникнути помилок. Часом варто вчитися на чужих, адже так набагато простіше. Що потрібно зрозуміти до 30 років - читайте нижче.

Не живіть не за коштами і відкладайте гроші

Фінансова грамотність дуже важлива. У 20 років багатьом здається, що можна витратити всі заощадження за один день. Однак це не так, завжди потрібно думати про наслідки.

"Не купуйте будинок, який ви ледве можете собі дозволити. Не порівнюйте своє багатство з багатством однолітків, оскільки вони можуть жити не за коштами. Маючи велику суму грошей на рахунку, ви купуєте щось безцінне: душевний спокій. Адже знаєте, що можете втратити роботу, проте з вами усе будет добре",-розповів один з користувачів.

Відео дня

Ставтеся до вибору партнера відповідально

Користувачі радять всім, кому ще немає 30 років, "вмикати мозок" при виборі другої половинки. Не потрібно зустрічатися з тим, хто вам не подобається, і з тим, хто вас ображає. Крім цього, над будь-якими відносинами потрібно працювати.

"І знайте, як розпізнати токсичну поведінку. Здорові стосунки - це прекрасно! Це те, на що заслуговує кожна хороша людина", - зазначили в мережі.

Не всі будуть вас любити, багатьом ви не сподобаєтеся

Не варто гнатися за схваленням і похвалою. Цінуйте свою індивідуальність і не дозволяйте себе насильно змінювати. Будьте собою.

"Не всім ти будеш подобатися. І це нормально! Не намагайтеся догодити кожній окремій людині. Деякі люди не заслуговують навіть на вашу увагу", - розповів коментатор на Reddit. 

Цінуйте час, він дійсно швидкоплинний

Не забувайте про те, що крім успіхів на роботі вам потрібно знайти своє щастя, встигнути пожити і порадіти. Шукайте рівновагу і ніколи не жертвуйте цінними моментами.

"Я провів більшу частину свого життя від 20 до 30 років, наполегливо працюючи. Стільки понаднормових!  Грошей платили багато, але я втратив багато часу зі своєю сім'єю, його я ніколи не зможу повернути. Баланс між роботою та особистим життям реальний. Час йде дуже швидко", - радить користувач мережі.

Дбайте про себе і своє здоров'я

Щоб не хворіти у 30 і 40 років, потрібно цінувати своє здоров'я в 20 років. Не зловживайте алкоголем, навіть якщо вам здається, що веселі вечірки ніяк не впливають на стан організму. Всі проблеми "випливуть" пізніше. І не шкодуйте грошей на лікування, завжди йдіть до лікаря, якщо вас щось турбує.

"Подбайте про своє тіло, ви захочете, щоб воно було в хорошій формі, коли вам буде 75 років. Але буде вже пізно", - додали коментатори.

Нагадаємо, раніше в мережі назвали фрази, які найбільше дратують. Їх краще ніколи не вимовляти.

Вас також можуть зацікавити новини: