Дівчина втомилася пояснювати друзям причину свого рішення / фото ua.depositphotos.com

Весілля-сюрприз вважається романтичним жестом і дуже незабутнім подарунком. Однак не всім подобається, що за них приймають таке важливе рішення.

Так, на Reddit з'явилася історія дівчини, що скасувала весілля-сюрприз, яке для неї організував коханий чоловік. Все це сталося на очах у друзів і родичів пари.

"Минулого тижня він запросив мене на "модну вечірку". Ми зустрічалися п'ять років, і, хоча ми вже обговорювали весілля, безпосередніх планів влаштовувати торжество у нас ще не було. Я одягла найкраще вбрання і прибула до призначеного місця. Коли я увійшла до великої зали, я була приголомшена, побачивши, що вся наша родина, друзі і знайомі зібралися в нетерплячому очікуванні. Виявляється, Марк організував для нас ретельно продумане весілля-сюрприз без мого відома", - розповіла дівчина.

Відео дня

Гості плескали і чекали, коли ж почнеться весілля. Однак дівчина була в шоці. Вона любить свого хлопця, але ідея весілля-сюрпризу здавалася їй порушенням її кордонів. Дівчина спробувала поговорити з обранцем. Вона пояснила, що у неї повинно бути право голосу, що вона теж хотіла брати участь в плануванні і, врешті-решт, їй просто потрібно було дати можливість підготуватися до всього цього морально.

Хлопець не став слухати доводи. Він стверджував, що його вчинок - дуже красивий і романтичний жест. І тоді дівчині довелося обирати: погодитися на весілля і посміхатися, приховуючи реальні емоції, або ж відстоювати свою думку, навіть якщо це засмутить всіх навколо.

У підсумку вона скасувала весілля, друзі і родичі були розчаровані. Вони вважають, що дівчина вчинила неправильно. Тепер їй доводиться сперечатися з хлопцем, вони не розлучилися, але він ображений.

"Я твердо вірю, що шлюб повинен бути спільним рішенням... Всі виправдовують це тим, що я завжди говорила про заміжжя. І знову проблема не в тому, щоб вийти за нього заміж, проблема в тому, що я втратила право голосу на власному весіллі! Він думав, що я оціню це, тому що я завжди говорила, наскільки напруженою є підготовка до весілля. Так, я думаю, що це стрес, це так, але я все одно хотіла б все планувати!" - зізналася дівчина.

Дівчина втомилася пояснювати друзям, що вона все ще хоче зіграти весілля з хлопцем. Адже її засуджують і навіть висміюють, бо вона вже зірвала прекрасне свято.

Думка мережі

Коментатори підтримали дівчину. Вони відзначили, що хлопець перейшов усі межі, адже поставив її в незручне становище і проігнорував всі її почуття. Також користувачі радять не зустрічатися з хлопцем, який все вирішує за свою кохану. Вони пишуть:

  • "Сюрприз! Ти сьогодні одружишся! Я не можу уявити, що комусь це подобається. Це божевілля"
  • "Його кричуще нехтування кордонами вражає. Це тільки початок"
  • "Я зателефонував вашому начальнику і звільнився за вас, сюрприз! Він все вирішить за вас".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що наречений зірвав весілля своєю безглуздою витівкою. Через його вчинок всі посварилися.

Вас також можуть зацікавити новини: