Чоловіки назвали "ідеальні" способи розірвати стосунки / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилося цікаве питання від жінки, яка вирішила піти від свого партнера, але не може зрозуміти, як саме йому про це сказати. Вона з повагою ставиться до чоловіка, а тому хоче закінчити відносини без скандалів і сліз.

Користувачі мережі назвали три найкращих сценарії. Коментатори розійшлися в думках і не змогли вибрати єдиний правильний варіант, проте це не дивно. Кожна людина реагує на таку ситуацію по-різному. 

Варіант перший - особиста зустріч

Один чоловік розповів, що колись його "ідеально" кинули. Жінка запросила його на зустріч. Вона принесла усі речі чоловіка і навіть не забула про те, що недавно він приніс до її будинку їжу.

Відео дня

"Мені подобається одне: якщо жінка збирається розлучитися зі мною, вона приносить мені мої речі, які я залишив у неї вдома. Одного разу зі мною розлучилася жінка, але перед цим я купив дорогі стейки і залишив їх у неї в морозилці. Вона повернула стейки (а також мої книги). Було погано, оскільки у мене більше немає дівчини, але це було не настільки сумно, бо у мене була пара стейків. Це тактовний і приємний жест", - зазначив користувач.

Спосіб другий - телефонний дзвінок

Інший чоловік розповів, що для нього найкращим сценарієм для розставання є розмова по телефону. За словами коментатора, на неприємні новини куди простіше реагувати, коли не можна подивитися на співрозмовника.

"При особистій зустрічі все стає ще гірше, тому що я повинен поглянути на тебе в останній раз, і це буде ще болючіше. Особливо, якщо мені довелося звільнити свій день, щоб зустрітися з тобою, щоб ти могла розбити мені серце", - зазначив чоловік.

Також він додав, що людям, які вирішують розірвати стосунки, варто бути чесними. Адже насправді, коли хтось намагається кинути свого обранця, він не хоче бути негідником в очах суспільства.

"Я прихильник фрази: "Агов, нічого не виходить. Я не відчуваю того, що сподівався відчути. Ми нічого не зможемо змінити, вибач. Бажаю тобі всього найкращого". І покінчимо з цим", - написав користувач.

Спосіб третій - листування

Як виявилося, багато чоловіків вважають розставання по СМС найкращим варіантом. Вони стверджують, що в такій ситуації зможуть все обміркувати, усвідомити. При цьому їм не доведеться приховувати емоції і "тримати обличчя".

"Можливо, я дивак, але я б віддав перевагу тексту. Я можу прочитати його, переварити, витратити стільки часу, скільки мені потрібно, щоб сформулювати найкращу відповідь. Я не хочу дивитися тобі в обличчя і змушувати тебе читати мій вираз обличчя. Я не хочу розмовляти з тобою телефоном, коли ти намагаєшся зрозуміти мій тон, і мені доводиться негайно відповідати. Я хочу конфіденційності", - написав один користувач. 

Нагадаємо, раніше в мережі назвали головні ознаки токсичних відносин.

Вас також можуть зацікавити новини: