Соцмережу зворушила жорстока сімейна історія / фото depositphotos.com

Користувач форуму Reddit розповів історію про те, як зіпсувалися стосунки з його матір'ю. Виною цьому стала всього одна фраза.

Так, чоловік згадав, що з самого дитинства методи виховання матері дуже його травмували. Та часто поводилася грубо, не могла впоратися зі стресом і зривалася на оточуючих. 

"Вона не могла впоратися зі стресом. Будь то відпустка чи похід у гості, це не мало значення. Вона схильна тримати все в собі, але в один момент вона "вибухає" і просто безладно звинувачує всіх. Зазвичай ці звинувачення в тому, що вона повинна робити все сама, ніхто не допомагає і т.д. Як би це не дратувало, я просто заткнувся і дозволив їй продовжувати свою пихату промову", - згадав користувач. 

Відео дня

Тиждень тому ситуація повторилася. Під час одного з чергових емоційних "вибухів" жінка сказала своєму синові: "Я не знаю, що я зробила не так, що Богу довелося покарати мене такою дитиною, як ти". 

"Це був не перший раз, коли вона сказала щось подібне. Багато років тому вона сказала те саме, і я сказав їй потім, як тільки вона трохи заспокоїлася, що це боляче чути. Вона вибачилася... Решта родини завжди говорить у таких ситуаціях, що "вона не серйозно, просто вона така, у неї було важке життя" тощо", - додав користувач.

Така поведінка мами змушує його плакати. Після подібних сварок зникає апетит і починається безсоння:

"Я щиро думаю, що вона мала на увазі щось інше, і що вона просто схильна викрикувати випадкові речі, коли лайно потрапляє на вентилятор. Мені так сумно і моє серце розбите... Я ляжу в ліжко з рулоном туалетного паперу і знову заплачу, поки не засну..."

Реакція соцмереж

  • "Мені шкода, що вона емоційно ображає вас. Вона робить це через свої психічні проблеми, а не тому, що ти поганий чи щось типу того"
  • "У житті є момент, коли тобі потрібно визнати свою травму... І тільки тоді ти зможеш зробити крок на шляху її позбавлення"
  • "Якщо вона знає, що збирається накинутися, чому б їй не піти в іншу кімнату, щоб випустити пару?"

Нагадаємо, названо топ історій з першого побачення, які навіть читати соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: