Міфи щодо побачення можуть зруйнувати стосунки /depositphotos.com

Побачення - завжди хвилюючий момент. Деякі годинами збираються на зустріч з коханою людиною та навіть п'ють пігулки, аби не нервувати. Проте популярні міфи можуть зруйнувати цю ейфорію та одразу поставити хрест на продовженні стосунків. 

Нещодавно в американській соцмережі Reddit усі підписники могли поділитися своїми думками у дописі під назвою "Які міфи про побачення мають зникнути назавжди?". 

3 дні очікування

Користувачі зійшлися на думці, що існує міф про 3 дні. Нібито саме стільки часу треба чекати, щоб знову поспілкуватися з людиною. 

Відео дня

"Вам слід зачекати 3 дні після побачення, щоб написати/зателефонувати цій людині", - написав користувач. 

"3 дні без контактів, і я подумала б, що хлопцю це взагалі нецікаво, і сама втратила б цікавість. Дурний міф. Досить цього лайна!", - наголосила підписниця. 

"Особисто я можу зачекати і 8 тижнів, а потім написати: "А що трапилось?" - зазначив користувач.

Чоловікам подобається добиватися дівчину

Це наступний міф, який розвінчали користувачі. 

"Чоловіки люблять гнатися за жінками і їм подобається переконувати незацікавлену жінку піти з ними на побачення. Або що чоловікам подобається, коли жінку важко добиватися. Це ж неправда!" - написав підписник.

"Насправді це не тільки страшенно дратує хлопця, але й страшенно небезпечно для людей, якщо вони продовжуватимуть це робити. Поняття не маю, звідки це взялося", - написав користувач. 

Має обов'язково промайнути "іскра"

Ще одна неправда про побачення, на думку користувачів мережі, це те, що має промайнути "іскра" між двома людьми.

"Це все це нісенітниця! Люди, здається, не хочуть визнавати, що стосунки — це компроміс та самовдосконалення", - написав один підписник.

"Багато людей потрапляють у пастку через це припущення. Я відчуваю, що ті, хто уникають звички не давати другого чи третього шансу, залишаються самотніми", - додала інша користувачка.

Не говорити про плани на майбутнє

Це припущення також розкритикували фоловери.

"Що вам не слід говорити про бажання/небажання мати дітей або загальні цілі в житті. Чому ні? Якщо це когось лякує, то просто це не ваша людина", - зазначила підписниця.

"Я думаю, це тому, що у людини, яка поставила це питання, може виникнути відчуття, що інша людина покладає великі надії на те, що ваші стосунки будуть успішними у перспективі. Та це просто можуть бути думки вголос, без якихось натяків", - написав користувач. 

Не їсти багато на побаченні

"Дівчата чомусь соромляться їсти на побаченнях, а потім приходять додому голодні та наїдаються солодким. Навіщо?", - написав підписник.

"Я часто відмовлялась від їжі на побаченні. Колись хлопець запитав мене, чому я соромлюсь це робити? Я сказала, щоб він не подумав, що я ненажера. Йому сподобалась моя правда. Але навіщо ми це робимо, якщо можна їсти ще й безкоштовно?" - зазначила користувачка.

Звичайно, міфів є багато. Та головне, за словами фоловерів, це слухати своє серце. А стереотипи та думки інших у справах амурних не принесуть жодної користі.   

Вас також можуть зацікавити новини: