Користувачі підтримали чоловіка / фото ua.depositphotos.com

Звичайне життя людини може бути зруйноване в один момент. Часом для цього достатньо несподівано повернутися додому. Так, чоловік розповів на Rediit історію про те, що він випадково побачив жахливе, це розбило його серце.

Автору історії, як і його дружині, 34 роки. 7 років вони прожили в шлюбі, у них двоє маленьких дочок. Нещодавно чоловік відправився з дітьми в похід, одна з дівчаток пошкодила ногу, а тому йому довелося терміново їхати додому за аптечкою.

Коли чоловік увійшов, він почув звуки в спальні. Там він застав свою дружину, з нею був його брат. Це розбило серце чоловіка. Його брат одразу ж вибіг з кімнати, а дружина лежала на ліжку. 

Відео дня

"Весь мій світ розвалився. Я любив цю жінку усе своє життя. Я не знаю нікого, хто був би мені таким важливим, крім батьків... У мене не було слів", - написав чоловік.

Він не став влаштовувати скандал. Замість цього чоловік взяв аптечку, обробив рану на нозі дочки і поїхав з дому разом з дітьми. Незабаром йому зателефонувала дружина. Вона заявила, що не винна. Жінка стверджувала, що вона нібито була п'яна, а брат її чоловіка був ініціатором близькості. 

"У мене просто розбите серце, я так сильно любив свою дружину, але подібні речі змушують мене думати, що світ просто жахливий. Я планую отримати опіку над своїми дітьми і видалити з нашого життя і брата, і дружину. Діти будуть бачити її час від часу, але між нами все скінчено", - додав чоловік.

Реакція мережі

Користувачі підтримали чоловіка, який в один момент втратив і дружину, і свого брата. Вони радять йому не втрачати віру в хороше і бажають зустріти люблячу супутницю. Також коментатори пишуть:

  • "Можливо, Вам варто здати тест-ДНК зі своїми дітьми? Щоб переконатися, що вони ваші. Дуже шкода"
  • "Найміть адвоката і зберіть всі необхідні документи. Знайдіть терапевта, який допоможе вам впоратися з цим, і знайдіть когось, хто допоможе вам розповісти дітям про розлучення або зрозуміти, як вести розмову на цю тему. Розкажіть батькам та її родині про те, що сталося"
  • "Мені дуже шкода, що це сталося. Ти говориш як люблячий чоловік і батько. Ви на це не заслуговуєте, і я сподіваюся, що з розлученням все піде так, як ви сподіваєтесь".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про дружину, яка врятувала чоловіка від падіння на саме дно

Вас також можуть зацікавити новини: