Всьому виною соцмережі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка епічно "спалила" чоловіка і дізналася про його секрет. Вона випадково дізналася, що чоловік дещо від неї приховує, а тепер не знає, як себе поводити.

Все сталося через соцмережі. Чоловік надіслав дружині скріншот своєї стрічки в Instagram. Він хотів показати їй цікаву картинку. Однак уважна дружина помітила, що в кадр потрапило фото оголеної дівчини. Судячи з усього, її чоловік переглядає відвертий контент, адже такі знімки є у його стрічці.

Жінка одразу запитала у чоловіка, чому в його соцмережах присутня "полуничка". Він заявив, що знімок йому "підсунули" алгоритми, адже він нібито не підписаний на такий контент. Однак дружина зазначила, що відверті фото з'являються в рекомендаціях лише у тих, хто раніше переглядав "полуничку".

Відео дня

"Він просто сказав, що поговорить зі мною, коли повернеться з роботи. Я не знаю, чи варто мені хвилюватися. Може я занадто гостро реагую, як до цього ставитися? Ми не переглядаємо телефони один одного, тому що довіряємо один одному... Але тепер я думаю, що тут може бути щось більше, ніж просто одна фотографія сексуального характеру", - зазначила жінка.

Реакція мережі

Користувачі відзначили, що жінка може перебільшувати і надмірно драматизувати. Коментатори пишуть:

  • "Гаразд, скажімо, він дивиться на щось сексуальне. Ну то що?"
  • "Особисто я думаю, що це не проблема. У моєму Instagram та Facebook мені постійно пропонують сміття, яке не має нічого спільного з моєю власною історією пошуку"
  • "Я впевнений, що ваша невпевненість не має нічого спільного з факторами, які ви можете контролювати. Ви будете просто контролювати його, поки він не зненавидить вас".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія від жінки, яка "рилася" в телефоні чоловіка і знайшла те, що звело її з розуму.

Вас також можуть зацікавити новини: