Тіффані Лінн розповіла, що пережила у стосунках зраду / скріншот

Американка Тіффані Лін поділилася своєю сумною історією кохання. У соцмережі ТікТок вона розповіла, що 10 років тому коханий зважився їй освідчитися.

Для того, щоб все було красиво і несподівано, бойфренд Тіффані відвіз її в парк розваг. Перед дуже важливою і хвилюючою подією він вирішив зняти напругу і взяти участь у змаганнях. Свій телефон він віддав обраниці, щоб вона його потримала.

У цей момент дівчина побачила, як її коханому прийшло кілька повідомлень від іншої жінки. Як з'ясувалося, чоловік розірвав стосунки зі своєю коханкою в день освідчення своїй коханій.

Відео дня

Після змагань молодий чоловік зізнався Тіффані у своїх почуттях і вручив їй обручку зі словами: "Ти станеш моєю дружиною?"

Жінка вирішила відразу не відповідати після того, що вона дізналася. Вона відвела коханого в ресторан, де повідомила йому, що все знає. Він виправдовувався перед нею, говорив, що відчуває і чому зважився на зраду. 

Після цього дівчина сказала: "Це діамантова обручка в два карати? Цього недостатньо". В результаті вони все одно розлучилися. 

Як розповіла американка, вони перебували у стосунках два роки. І весь цей час обранець їй зраджував. Відтоді пройшло вже 10 років, а вона досі працює з психологом.

Раніше УНІАН назвав 7 ознак того, що партнер не дуже зацікавлений у стосунках з вами.

Вас також можуть зацікавити новини: