Алекс Топольський - головний герой 12 сезону / фото instagram.com/holostyakstb

Екстрасенс Людмила Хомутовська назвала трійку лідерів на серце головного героя шоу "Холостяк" Алекса Топольського. Вона уточнила, що у фіналі можуть опинитися вишивальниця Юлія зі Сміли, безробітна Саша з Харкова і медсестра Аміна з Києва.

Однак поборотися за серце "холостяка" може і модель Катя, яку охрестили найкрасивішою дівчиною проекту. За словами експерта, Топольський має до неї симпатію, але чогось йому не вистачає.

"Є відчуття, що Сашу будуть вести до кінця проекту, але лідером все ж стане хтось інший. Її ведуть, щоб заплутати сліди. Така її місія на шоу", - сказала Хомутовська в коментарі УНІАН.

Відео дня

При цьому експерт уточнила, що Алекс Топольський після фіналу не залишиться з переможницею шоу. 

"Вони будуть показувати "любов-морков" за законами шоу, але він (Топольський, - УНІАН) з нею (переможницею шоу, - УНІАН) не буде. Пройде якийсь час, не більше трьох місяців, і все закінчиться", - підсумувала Хомутовська.

Учасниці 12 сезону шоу "Холостяк" / instagram.com/holostyakstb

Холостяк 12 - скандали на проекті

Учасниця "Холостяка-12" Анастасія Кузьмицька, яка покинула проект у другому випуску, розповіла, що її змушували працювати за сценарієм і говорити гидоти на адресу дівчат. Вона поскаржилася і на "рабські" умови. Не сподобалося дівчині і ставлення ведучого Григорія Решетника.

Пізніше на шоу і головного героя поскаржилася Аделіна Делі. Вона розповіла, що "холостяк" не зберіг її подарунок. У мережі вона знайшла фото, на якому видно, що її подарунок опинився в бомбосховищі.

Крім того, Алекса Топольського звинуватили в домаганнях. Незнайома дівчина написала одній з учасниць 12 сезону шоу, що відзначала Новий рік з "холостяком". Той, за її словами, некоректно повівся по відношенню до неї.

Вас також можуть зацікавити новини: