Jamala візьме участь у польському танцювальному шоу / Фото - instagram.com

Українська співачка Джамала стала учасницею польського шоу "Танці з зірками". Під час ефірів проекту зірка збиратиме гроші для українців, які постраждали через повномасштабне російське вторгнення. Про це сама зірка сповістила у своєму Instagram-блозі. 

"Це, перш за все, можливість нагадати про мій дім. Про мільйони страждаючих людей і важливість їх підтримки. Світ не повинен втомитися від нас. Україна не повинна зникнути з ефірів, поки ми не переможемо. Саме тому під час цього масштабного ТБ-проекту разом з POLSAT Foundation ми починаємо збір коштів на підтримку постраждалих через війну українців", - уточнила Джамала. 

Джамала збиратиме гроші для українців / Фото - instagram.com

Ось що на сторінці польського телешоу написали про нашу зірку: "Джамала – українська співачка і активістка, яка підтримує свою країну в боротьбі за свободу. Восени на нашому танцполі спробує свої сили переможниця 61 пісенного конкурсу Євробачення. За участю Джамали в програмі спільно з @fundacjapolsat буде проводитися збір коштів для постраждалих від війни в Україні. Ласкаво просимо в програму і бажаємо успіху". 

Відео дня

Відзначимо, Джамала розповіла, як вивозила дітей за кордон, щоб врятувати від війни.

Нагадаємо, Джамала висловилася про російських зірок з України, які відмовчалися про війну.

Вас також можуть зацікавити новини: