Зараз Хан Баба активно веде сторінку в Instagram / скріншот

Легендарне шоу "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим подарувало глядачам чимало цікавих історій. Багатьом особливо запам'ятався пакистанський "халк" Хан Баба - найбільший і найповніший герой проекту. Він стверджував, що важить 430 кілограмів. При цьому "халк" їв буквально відрами.

Пакистанські випуски, у яких знявся Хан Баба, вийшли ще у 2021 році. Після цього історію "халка" активно обговорювали. Однак не всі знають, як він змінився.

Хан Баба з шоу "Світ навиворіт" / скріншот

Хан Баба активно веде сторінку в Instagram. Він продовжує називати себе "найбільшим чоловіком" і стверджує, що важить дуже багато. Мало хто вірить словами "халка", але одним з перших "велич" чоловіка поставив під сумнів саме Комаров. 

У своїх випусках він показав, що Хан Баба бреше про свої "подвиги". Чоловік стверджував, що згинає сковорідки і дуже багато їсть. Однак "халк" не одразу зумів показати силу. Крім цього, він не з'їв усе, що йому приготували. При цьому "халк" говорив, що за день може "ум'яти" 36 яєць, 4 курки, 3-4 кілограми м'яса, 0,5 кг рису і при цьому п'є 4-5 літрів рідини. 

Нині "халк" став блогером. Він продовжує жити у своєму величезному замку і стверджує, що дуже багатий. Однак помітно, що грошей у чоловіка навряд чи так багато. Ремонт в його будинку не змінився, а сам він став одягатися скромніше.

При цьому нещодавно "халк" став батьком. Однак хто народив від нього дитину - залишається загадкою. 

Як змінився пакистанський "халк" зі "Світу навиворіт" / скріншоти

Візуально здається, що чоловік став ще більше. Однак разом з цим все більше помітно, що його форми нібито зроблені з поролону. Ще кілька років тому Комаров натякав, що Хан Баба носить спеціальний костюм. Нині це може зрозуміти будь-хто.

"Халк" знімає жартівливі ролики, а також відео, на яких він намагається демонструвати свою силу. У TikTok ролики з найповнішим героєм "Світу навиворіт" нерідко "вірусяться". Однак на сторінці "халка" в Instagram лайків і переглядів досить мало. Часто ролики збирають не більше 500 "сердечок".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який вигляд має героїня шоу "Світ навиворіт" з "ніжками-лотосами".

Вас також можуть зацікавити новини: