Учасниця Холостяк-12 - харків'янка Саша / фото instagram.com/sasha_wise28/

11 листопада на СТБ показали третій випуск 12-го сезону шоу "Холостяк". У цьому сезоні правила шоу трохи змінилися - тепер на церемонії у Топольського три нових кольори троянд. Біла означає можливість загадати будь-яке бажання, жовта - останній шанс, рожева - права господині будинку на весь наступний тиждень.

У минулому випуску рожеву троянду отримала 25-річна Саша з Харкова, проте дівчина "загралася" в господиню, чим спровокувала скандал на проекті. 

Ось що її конкурентки говорили під час церемонії троянд:

Відео дня

"Саша встановила правила про те, щоб Люда робила їй масаж і щоранку хтось готував їй вівсянку. Коли її попросили поважати, вона сказала, що ми жалюгідні. Вона спілкувалася в дуже агресивній формі. Саша багато на себе взяла і ставилася до нас як до рабів". 

Сама дівчина, на яку звалилася ціла хвиля звинувачень, поводилася спокійно. Аргументувала свою поведінку Саша тим, що у неї є на це повне право - рожева троянда. 

Ось як сама дівчина прокоментувала поведінку на проекті:

"Не дивлячись на мої "жорсткі" правила у будинку, та на цю "надихаючу" промову дівчат на церемонії, Алексу набагато важливіше яка я поруч із ним. Кількість людей та їхній тиск не можуть вплинути на мою власну думку. Я поважаю оточуючих, але це не означає, що я повинна забувати про власні бажання. Кожна з дівчат знаходиться тут заради одного чоловіка і, як відомо, у коханні кожен сам за себе. Це абсолютно нормально".

Найцікавіше з третього випуску "Холостяк-12"

Випуск почався з того, що дівчатам запропонували позмагатися - вони повинні були пробігти зазначену дистанцію і відповісти на провокаційні питання. Перемогла в забігу 24-річна волейболістка Людмила, яка пізніше вирушила на особисте спілкування з Алексом Топольським. 

27-річна Єлизавета також пішла на побачення з "Холостяком". Вона поїхала до нього додому, де зустрілася з кумом Топольського - Славою Дьоміним. Зі Славою також був його син, який є похресником Алекса. Вони провели домашній вечір з приготуванням їжі та настільними іграми. 

З 25-річною Сашею Топольський вирушив на побачення до Львова, де у них відбувся перший поцілунок

Поцілунок Топольського і Саші / скріншот

Також УНІАН писав, що Алекс Топольський вперше розповів про загибель батька. Це сталося два роки тому.

Вас також можуть зацікавити новини: