Єлизавета була у білизні на церемонії троянд / Скріншот

У новому сезоні шоу "Холостяк" трапляються не лише скандальні історії, а й пікантні. Так, у 3 випуску від 11.11.2022 року одна з дівчат прийшла на церемонію троянд у самому спідньому. 

Йдеться про круп'є з Києва Єлизавету. Чому так сталося? Все - через обрану дівчиною картку під час конкурсу, на ній було написано, що під час вручення квітів Алексом Топольським, головним героєм романтичного реаліті, учасниця має постати у спідній білизні.

Зазначимо, що Єлизавета мала розкішний вигляд, вона почувалася упевненою навіть у такому відвертому вбранні. Глядачі шоу "Холостяк" побачили її у спідньому та накидці. Доповнила вона образ босоніжками. Учасниця проекту уклала волосся у локони, нанесла ніжний макіяж та доповнила образ прикрасами на руках й ногах. 

Відео дня
Єлизавета була у білизні на церемонії троянд / Скріншот
Єлизавета була у білизні на церемонії троянд / Скріншот

Нагадаємо, у цьому ж випуску проекту "Холостяк" Єлизавета вразила Алекса відвертим фото, після чого чоловік покликав її до себе додому. Щоправда, там вони були не самі. До них приєднався кум Топольського Слава Дьомін зі своїм сином.

"Холостяк-12" 3 випуск від 11.11.2022 - кого Алекс Топольський вигнав із шоу

Рожева троянда господині будинку дісталася Аліні. Роксолана отримала білу троянду, яка дає їй право загадати "холостяку" будь-яке бажання. Алекс вручив жовту троянду останнього шансу Аміні.

Топольський вирішив попрощатися з волейболісткою Людмилою, адже їхні погляди на виховання дітей кардинально розходяться.

Людмила пішла із шоу "Холостяк" / фото instagram.com/holostyakstb/

Вас також можуть зацікавити новини: