Фото інстаграм Марії Сур 

18-річна українка Марія Сур із Запоріжжя, яка на початку повномасштабної війни в Україні переїхала до Швеції разом із мамою, може стати представницею цієї країни на пісенному конкурсі "Євробачення-2024". Вона пройшла у фінал шведського Нацвідбору. Про це написала дівчина у своєму Instagram.

Цікаво, що Марія вже вдруге бере участь у Нацвідборі у Швеції. Минулого року вона поступилася місцем співачці Loreen, яка і привезла перемогу своїй країні. 

Нещодавно українка виступила з піснею "When I’m Gone" на конкурсі Melodifestivalen, який і визначає представника Швеції на Євробаченні. Тоді Сур отримала 94 бали з 96 можливих. Тепер у фіналі шведського Нацвідбору вона залишилася зі співаком Ліамом Какатіаном Томассеном. 

Відео дня
Фото інстаграм конкурсу Melodifestivalen

Сама Марія прокоментувала свій успіх в Instagram так:

"Ми зробили це! Я неймовірно вдячна за всю вашу підтримку і любов. "When I’m Gone" у фіналі".

До речі, ім'я переможця оголосять вже 9 березня.

Що відомо про Марію Сур

Марія Сур запам'яталася українським глядачам своїм вокальним талантом завдяки участі у шоу "Голос країни 12". Тоді вона була у команді співачки Наді Дорофєєвої, а потім перейшла до Олі Полякової. 

Після переїзду до Швеції дівчина брала участь у благодійному концерті, завдяки якому змогли зібрати 8 мільйонів євро на допомогу Україні.

Нагадаємо, нещодавно Італія оголосила ім'я свого представника на "Євробачення-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: