Фото інстаграм Анджеліни Манго

Після того, як Україна обрала свого представника на "Євробачення-2024", Італія теж визначилася зі своїм фаворитом. Ним вперше за 8 років стала жінка Анджеліна Манго з піснею "La noia". Вона стала переможницею 74-го італійського Фестивалю в Сан-Ремо. За традицією, хто перемагає у цьому конкурсі, той автоматично їде представляти Італію на "Євробачення". Про це повідомляє Eurovision World.

На нещодавній прес-конференції Анджеліна офіційно підтвердила свою участь у пісенному конкурсі та наголосила, що готова до поїздки у місто Мальме, де буде проходити "Євробачення-2024". 

Цікаво, що Анджеліна вже встигла очолила рейтинг фанатів "Євробачення-2024" у додатку "My Eurovision Scoreboard". Подейкують, що її пісня сподобалася єврофанам більше, ніж композиція "Teresa & Maria" дуету Аlyona Аlyona та Jerry Heil.

Що відомо про Анжеліну Манго

Анджеліна Манго - 22-річна італійська співачка, яка також є авторкою пісень. Вона народилася у Маратеї у родині музикантів. Вона з дитинства захоплювалася музикою та співами. Вміє грати на гітарі та фортепіано.

Була учасницею музичного гурту, який вона організувала разом зі своїм братом. Активно почала працювати у музичній сфері у 2020 році, а вже невдовзі Анджеліна підписала контракт із Sony Music і стала працювала разом із продюсерами.

Конкурсну пісню "La noia" вона написала у співавторстві з Даріо Фаіні та Франческою Каліаро. 

До речі, Італія брала участь у пісенному конкурсі "Євробачення" 48 разів та 3 рази здобула перемогу.  

Нагадаємо, нещодавно Ізраїль вибрав представницю на Євробаченні, яка  виступала в окупованому Криму. 

Вас також можуть зацікавити новини: