Астаф'єва стала блондинкою / Скриншот

Співачка Даша Астаф’єва днями приголомшила зміною іміджу. Вона вийшла на сцену з прямим білявим волоссям.

Пізніше артистка прокоментувала своє рішення та заявила, що багато хто вважаєю блондинок щасливішими, передає "ТаблоID".

Читайте такожВідома співачка кардинально змінила імідж заради українських геїв (відео)

Відео дня

"Я змінюю імідж щодня: вчора я була мамою, сьогодні я – артист. Мені подобаються експерименти із зовнішністю, бо це завжди викликає нові емоції. До речі, перефарбувалася я всього за кілька годин до концерту "Ліга зірок", – сказала Астаф'єва в інтерв'ю телеканалу "Україна".

Щоправда, Даша, найімовірніше, не фарбувала волосся, а вдягла перуку. Бо вже за кілька днів прийшла на радіоефір зі своєю звичною зачіскою та кольором.

Тим не менше, Астаф'єва, хоч і не стала блондинкою надовго, вона не боїться стереотипів і жартів про білявок.

"Я якось проводила опитування серед своїх шанувальників – і більшість вважають, що щасливішими є білявки. Та я думаю, що це пов'язано не з кольором волосся, а з тими емоціями, які викликають білявки. Вони яскраві, смішні, кумедні, завжди привертають увагу, зокрема, й чоловіків, і все одно асоціюються з добром", – сказала Даша.

Уехала красиво верхом на коне с @cleopatra6969 😈💔

Допис, поширений Дария Астафьева (@da_astafieva)

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, Даша Астаф'єва кардинально змінила імідж. З брюнетки знаменитість перетворилася на не менш привабливу блондинку. У такому образі Даша з'явилася на сцені концерту "Ліга зірок".