Дівчина отримала перелом хребта / фото ТСН

У Китаї українська модель розбилася на скутері, отримавши перелом ноги і хребта. Зараз Тетяна Трібель вже два тижні лежить в китайській лікарні і благає про допомогу небайдужих. Необхідна дівчині операція коштує 7,5 тисяч доларів.

Тетяна - мешканка Житомира. У Китай вона поїхала за контрактом працювати моделлю, передає ТСН.

Дівчина розповіла, що інцидент з нею стався 31 жовтня близько 1 години дня у місті Сямінь.

Відео дня

"Хлопець з мого агентства купив скутер. Запитав, чи вмію я їздити. Я не вмію. Він запропонував спробувати. Я не знаю, чому так вийшло. Я навіть на ковзани, лижі не стаю і на велосипед не сідаю. Боюся пошкодити що-небудь або синяк поставити. Може, переконало те, як він сказав, що це безпечно", - розповіла Тетяна.

"Сіла, проїхала 10 метрів, вивернулося кермо, врізалася в бордюр, перелетіла через кермо, зробивши колесо в повітрі. Впавши на асфальт, зрозуміла одразу, що поламана нога і спина. Боліло сильно, дихати не могла", - пригадала дівчина.

Тетяну забрала швидка. Враження про китайську лікарню у дівчини залишились не найкращі.

Читайте такожУчасниця "Міс Україна", яка перемогла рак, показала кругленький животик (фото)

"Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген. Чотири рази перекидали. Не давали знеболювальних. Через 6 годин дали ібупрофен. Сильне знеболювальне дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати. Це на четвертий день", - нарікає Тетяна.

На переламану ногу їй навіть не наклали гіпс. На фото, яке Тетяна розмістила в соцмережі, видно просто перебинтовану ногу.

Після інциденту дівчина звернулася по допомогу до консульства України в Шанхаї. Дипломати змогли домовитися з її роботодавцем про оплату медичних послуг. Тетяна каже, що лікування дороге, не вказуючи точну суму.

Дипломати нарікають, що мало чим можуть допомогти в подібних випадках, якщо у українців, які подорожують або працюють за кордоном, немає страховки.

Через пару днів по Тетяну вилетить її чоловік. Посольство Китаю в Києві пішло на зустріч українській стороні і у відповідь на ноту консульства оперативно оформило чоловікові візу.