Лорак, за прогнозами астролога, обере Росію / фото instagram.com/anilorak

Астролог Влад Росс дав прогноз щодо повернення до України артисток Світлани Лободи, Ані Лорак, Таїсії Повалій, які гастролюють у Росії.

Під час чату на "Главреді" експерт розповів, чи варто викреслювати їхні імена зі списку українських зірок. Росс вважає, що найбільш специфічною є артисткою Лобода – заради своїх інтересів вона буде готова "піти по трупах" незалежно від країни.

Читайте також"Що з ротом нікого?": Лорак розлютила мережу новим фото

Відео дня

"Лобода – це дуже специфічна людина. Заради своїх честолюбних інтересів вона здатна переступати через інших людей, йти по головах, мало не по трупах... Якщо її запросять в якусь іншу країну, де запропонують більше грошей, вона, не роздумуючи, поїде туди. Наскільки я знаю, виступ Лободи зараз коштує 60 тисяч євро. В Україні вона стільки не заробить. Тому про якісь патріотичні почуття тут не йдеться", - вважає Росс.

Що стосується Лорак і Повалій, то вони, за словами астролога, підуть різними шляхами.

"Повалій, найімовірніше, з часом повернеться до України. Гороскоп Лорак свідчить про те, що Росія для неї більш сприятлива країна для життя, ніж Україна. Тому думаю, що Лорак обере Росію", - спрогнозував експерт.

Раніше скандальні українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода, які гастролюють у Росії, виступили на закритій вечірці в Києві.