Співачка заявила, що більше не братиме участі у Нацвідборі на Євробачення / фото facebook.com/tayannaofficial

"Витівка" TAYANNA може бути емоційною випадковістю, збігом обставин. Однак разом з цим різке бажання артистки покинути Нацвідбір нагадує добре продуманий, геніальний хід її менеджменту.

Так в бесіді з виданням «Обозреватель» український продюсер Денис Путінцев прокоментував новину про раптове рішення співачки TAYANNA (Тетяни Решетняк) вийти зі списку претендентів на участь в Євробаченні-2019. Її замінили виконавицею MARUV.

Читайте такожЄвробачення 2019: став відомий порядок виступу учасників на нацвідборі (фото)

Відео дня

"Відразу хочу підкреслити, все, що я зараз скажу, не несе негативний відтінок. Тільки заздрість, причому чорну, якщо все це продуманий хід. Я допускаю момент, що це була певна фінальна "витівка" артистки, адже менеджмент, зокрема Михайло Ясинський, говорив у своєму інтерв'ю, що Таня була проти Євробачення цього року. І я розумію чому. Та й ви, напевно, розумієте. Брати участь втретє, і з урахуванням списку учасників опинитися навіть не в лідируючих позиціях, напевно, було б вже не смішно", - вказав Путинцев.

"Можу припустити, що це реально було певне емоційне бажання артистки, але я дуже хочу вірити, що це був саме продуманий хід з боку менеджменту, - додав він. - І якщо це так, то це геніально. Я аплодую і заздрю чорною заздрістю" .

На думку продюсера, співачка навряд чи просто передумала брати участь у Нацвідборі за кілька годин до жеребкування, коли до події була прикута увага преси і шанувальників.

"Що було б, якби TAYANNA оголосила, що йде на Євробачення, а за день-два передумала? Ну поговорили б, погиготіли б... а що відбувається зараз? Про це говорять всі, і ви ось мені дзвоните, щоб я теж про це поговорив. Просто геніально", - продовжив Путинцев.

При цьому Путінцев погодився, що хід могли спланувати не тільки для піару TAYANNA.

"Якщо припустити, що це договірняк і з продюсерським складом Євробачення, і з менеджментом TAYANNA, і з менеджментом MARUV, то це ще більш геніально! Виграють усі: про TAYANNA говорять, MARUV отримує додатковий промоушн, а для Євробачення це ще один гострий момент, про який також будуть говорити", - пояснив він.

"Але не будемо з вам робити припущення, а будемо краще говорити в позитивному ключі: навіть якщо це і договірняк, то це дуже красиво, - сказав продюсер. - Це вже рівень західного шоу-бізнесу. І я цьому дуже радий".