Співачка працює над новим альбомом / фото facebook.com/tayannaofficial

Співачка TAYANNA заявила, що більше не братиме участі в національному відборі на Євробачення.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЗМІ назвали учасника «Євробачення-2019» від Росії

Відео дня

«Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Більше я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вірю, що так буде краще для всіх. Сподіваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумінням», – написала вона.

Вона пояснила, що хоче сконцентруватись на творчій діяльності із запису нового альбому та підготовці до сольного концерту.

«З часом, я все ж таки зрозуміла, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою. Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим з собою та мати силу приймати непрості рішення. Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні. Досить. Наразі я поринаю в те, що мене дійсно захоплює - запис нового альбому та підготовка до сольного концерту», – зазначила співачка.

«Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені», – додала вона.

Співачка TAYANNA на нацвідборах на Євробачення два рази поспіль посідала друге місце. У 2017 році вона поступилася гурту  O.Torvald, а у 2018 – співаку Melovin.