На Гвінет Пелтроу подав до суду покалічений нею чоловік / Фото: Hello

72-річний чоловік з Юти Террі Сандерсон вимагає від знаменитої голлівудської актриси Гвінет Пелтроу 3,1 млн доларів за нанесення тілесних пошкоджень, які він отримав від актриси під час катання на лижах у 2016 році.

Читайте також"Загнавши у кут та примусив до сексу": стали відомі деталі групового зґвалтування за участю Кріса Брауна

Про це повідомляє Daily Mail. За словами Террі Сандерсона, він подав до суду на актрису тільки зараз, майже через три роки після інциденту, так як до цього довгий час лікувався в клініці.

Відео дня

Нещасний випадок стався в Долині Оленів гірськолижного курорту Парк-Сіті в США. За словами Террі, він катався на лижах, коли почув "істеричний крик і відчув сильний удар в спину" – Гвінет Пелтроу втратила керування і врізалася в чоловіка.

Збивши Террі з ніг, актриса не стала допомагати йому, а просто піднялася і продовжила катання. Чоловікові навіть не допоміг інструктор Пелтроу, а лише заявив, що інцидент стався не з вини Гвінет.

Сандерсон отримав важку черепно-мозкову травму та перелом чотирьох ребер. Чоловік тривалий час лежав у снігу і чекав допомоги.Тепер же потерпілий вимагає від Пелтроу 3,1 млн доларів за моральний збиток і витрати на лікування.

Як повідомляв УНІАН, раніше відомого американського співака затримали в Парижі за групове зґвалтування