До старту першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення-2019 залишився всього день, тому всі учасники шоу посилено готуються до виступу. Не стали винятком і учасники українського гурту Bahroma, який претендує на перемогу у конкурсі.

У прямому ефірі Люкс ФМ соліст колективу Роман Бахарєв вирішив відверто розповісти про причини подачі заявки на Нацвідбір. Зокрема, артист зізнався, що його колектив вже має досвід у боротьбі за перемогу в шоу, оскільки в 2011 році Bahroma вийшли у фінал Нацвідбору. Тоді колектив не був готовий до конкурсу і поступився Міці Ньютон.

"Вперше ми пробували потрапити на "Євробачення" в 2011 році. Дійшли до фіналу, але у нас не було досвіду в цьому. Ми просто пішли взяти участь, поглянути, що це таке. Тепер ми вже свідомо підійшли до цього питання", – розповів Роман Бахарєв.

Читайте такожLAUD представивши пісню для Нацвідбору на Євробачення

Не обійшов співак і питання про причини участі у Нацвідборі на Євробачення-2019. За словами соліста гурту Bahroma, пісня "Назавжди-Навсегда" настільки особлива, що Роман Бахарєв вирішив показати європейцям.

"Навряд чи ми брали б участь у шоу, якщо б не з'явилася ця пісня. Я думаю, що в принципі все починається з пісні. Ця композиція про життя без кордонів. Це моя особиста історія: про моїх близьких, рідних, коханих людей, яких життя розкидало по всій Землі. Нас розділяють тисячі кілометрів, часові пояси, межі, але, незважаючи на все це, ми залишаємося разом", – зазначив Роман Бахарєв.

Співак Роман Бахарєв зізнався, що зараз разом з постановником готують конкурсне шоу, яке представлять вже в суботу, 9 лютого. За його словами, головним козирем його гурту є щирість.

"Ми готові, репетируємо кожен день. У будь-якій ситуації ми будемо залишатися собою – це головний наш козир, не будемо мінятися під якийсь формат", – заявив Роман Бахарєв.

Крім цього, артист переконаний, що сам конкурс Євробачення кардинально змінився за останні кілька років, тому їхня пісня може здобути там перемогу.

"Я переконаний, що "Євробачення" змінює свій формат з трохи клоунського, блискучого на більш музичний конкурс. З кожним роком цей конкурс стає все більш наповненим змістом, по-справжньому обдуманим. Ми хочемо допомогти їм міняти минулі формати", – додав Роман Бахарєв.

Як повідомляв УНІАН, 9 лютого відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019. У прямому ефірі за право представити Україну на музичному конкурсі в Ізраїлі боротимуться 8 виконавців.