Оля Полякова продовжує радувати своєю фігурою / фото УНІАН

Популярна українська співачка Оля Полякова на своїй сторінці в Instagram поділилася фото із закритої презентації нової частини комедії з її участю "Свінгери 2", яка вийде на екрани 1 березня.

Оля Полякова прийшла на захід у смугастій сукні в підлогу незвичайного крою, що має виріз практично до талії співачки, і який спокусливо оголює її довгу ногу. Також плаття відрізняється досить відвертим декольте, що підкреслює груди Олі Полякової.

Читайте також"Мені тут 18": Оля Полякова у спідній білизні показала шикарну фігуру

Відео дня

Доповнили образ Полякової чорні босоніжки на високому каблуці, а також укладка з легкими хвилями.

Артистка опублікувала кілька фото, в тому числі зі своїм "чоловіком" з фільму. "Свінгери! З 1 березня! Всі в кіно! Я! Я і мій кіношний чоловік, Михайло Кукуюк!" - підписала публікацію Оля Полякова.

Більшість шанувальників прийшли в захват від образу Олі Полякової та її довгих ніг, хоча знайшлися й ті, хто вирішив пожартувати над Поляковою, порівнявши довжину її ніг з ногами співачки Maruv, котра потрапила у скандал через відбір на Євробачення 2019.

"Сукня супер-пупер"; "А у Марув ноги довші"; "Ольга! Красуня!"; "Королева краси"; "Які свінгери!! Така красуня!! Просто нереальне фото!"; "Ось це ніжка, не соромно виставити!!! Ольга, ви прекрасні!"; "Ви неймовірно красива"; "Яке гарне плаття"; - ділилися своїми емоціями фанати Полякової.

Крім "кіношного чоловіка", не зміг пройти повз Полякову і DZIDZIO, який також зіграв у фільмі. "А це мій кіношний кох.., ой гуру))) @dzidzio дякую за квіти, вони прекрасні", - підписала фото Оля Полякова.

Раніше УНІАН повідомляв, що Оля Полякова шокувала знімком поцілунку з Дашею Астаф'євою. Зазначалося, що в новій частині "Свінгерів", яка вийде 1 березня, Оля Полякова та Даша Астаф'єва постануть перед глядачами у вельми відвертих сценах.