Суддя національного відбору на Євробачення-2019 Андрій Данилко заявив, що ситуація з Maruv змінила ставлення артистів до Нацвідбору на Євробачення.

Відео дня

Читайте також"Відмучилися": соцмережі обговорюють скандал з відмовою від Євробачення (фото, відео)

Артист також розповів про своїх фаворитів у фіналі Нацвідбору, передає "Факти". "Тепер вони (артисти) з побоюванням ставляться до нього і думають, чи варто брати в ньому участь. Мої колеги в шоці! Я розумію, що дует «Анна-Марія» дав дурне інтерв'ю і за це постраждав. Але для мене ці дівчата і без того були на останньому місці серед фіналістів. Я визначив своїх лідерів, їх було двоє: KAZKA і MARUV. Знаєте, це як в ресторані - не знав, що вибрати, рибу або м'ясо. От минулого року чітко розумів - м'ясо. І голосував за MELOVIN", - заявив Данилко.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого голова Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія повідомив, що Україна не буде брати участі в Євробаченні.

Раніше громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. 26 лютого фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НСТУ. Пізніше стало відомо, що і гурт Kazka також відмовився від участі в конкурсі.