Цекало одружився в США / Фото Legion-media

57-річний продюсер Олександр Цекало раніше заявляв, що збирається узаконити стосунки з Дариною Ервін, незважаючи на їхню різницю у віці.

Він розписався з дівчиною у США в присутності близьких друзів, пише "СтарХіт".

"Вони розписалися в Беверлі-Хіллз, — розповідають в оточенні пари. — Запросили тільки найближчих друзів та родичів. Святкування планують влаштувати в травні, тоді вже буде все пишно. До речі, наскільки ми знаємо, Дарина хотіла залишити своє прізвище — Ервін. Але потім вирішила все ж таки змінити на Цекало".

Відео дня

Читайте такожЦекало зраджує сестру Брежнєвої: зустрів Новий рік з коханкою в Римі - ЗМІ (фото)

Напередодні Нового року ЗМІ опублікували серію матеріалів, що викривають невірність Олександра Цекала. Спочатку шоумен був помічений у компанії невідомої дівчини в одному зі столичних ресторанів — пара не приховувала почуттів, цілувалася і залишила заклад разом. Потім з'ясувалося, що закохані відлетіли в Рим, де провели всі свята, разом гуляли містом, обіймаючись.

Нагадаємо, що сестра співачки Віри Брежнєвої Вікторія Галушка стала офіційною дружиною Олександра 10 років тому. Цекало познайомився з нею в Києві після скандального розлучення з Лолітою Мілявською. Незважаючи на 23-річну різницю у віці, закохані одружилися. У сім'ї народилося двоє дітей: донька Олександра і син Михайло.