Цекало зустрів Новий рік з коханкою в Римі / фото Стархит

Наприкінці минулого року стало відомо, що в родині Олександра Цекала та Вікторії Галушки далеко не все так безхмарно, як може здатися на перший погляд. Тоді журналісти помітили шоумена в компанії невідомої дівчини в одному з ресторанів — пара не приховувала своїх почуттів, цілувалася й залишила заклад разом.

Читайте такожЗаборонена в Україні співачка вразила мережу фото без макіяжу

І, якщо можна було б подумати, що чорнява брюнетка — тимчасове захоплення продюсера, то тепер не залишається сумнівів: у них все серйозно. Напередодні свят закохані відлетіли в одне із найромантичніших міст Європи — Рим, щоб разом зустріти Новий рік, передає "СтарХит".

Відео дня

У розпорядженні ЗМІ опинилися фотографії, на яких Цекало і його супутниця вивчають римські пам'ятки. На одному з кадрів шоумен ніжно обіймає свою пасію, а вона — посміхається у відповідь.

фото Стархит
фото Стархит

З нинішньою дружиною Вікторією Галушкою, сестрою Віри Брежнєвої, шоумен познайомився в Києві понад 10 років тому. Незважаючи на різницю у віці, яка становить 23 роки, дівчина закохалася блискавично, але потім пара довгий час приховувала роман. Після весілля в Олександра і Вікторії народилися двоє дітей.

Нагадаємо, що до шлюбу із сестрою Віри Брежнєвої Цекало був одружений двічі.