Примадонна у квітні дасть великий концерт / фото instagram.com

Менше місяця залишається до ювілейного і, найімовірніше, останнього великого концерту Примадонни. Програму "Алла Пугачова. P. S." артистка представить 17 квітня в Кремлі. Зараз повним ходом йде підготовка до виступу.

Хореографію для Пугачової ставлять Єгор Дружинін й Алла Духова, керівник балету Todes. "Ми працюємо з Аллою Борисівною не вперше, — поділився Дружинін зі "СтарХітом". — Радий, що вона запросила мене. З нею важко, строго, але мені подобається".

Читайте також"Якась манія величі": Аллу Пугачову розкритикували за нове фото в Instagram (фото)

Відео дня

Співачка вникає в кожен нюанс, якщо не займається музичними репетиціями, то зустрічається з художниками, декораторами. Приїжджає на прогони. "Ще питання, хто кому і що ставить, — продовжує Єгор. — Коли справа стосується танців, Алла Борисівна сама часто показує рухи, й ми підхоплюємо. Це нетрадиційний спосіб. Зазвичай як буває: режисер, виходячи зі своїх задумів, дає мені приклад завдання, потім артист вносить корективи. У нас по-іншому: збираємо номери, коли виконавець на майданчику. Все під чітким контролем Примадонни. Вона у прекрасній формі, відмінній, бадьорому настрої. Репетируємо на базі мінімум раз на тиждень"

Хореографія концерту будується на посиланнях, які зі сцени хоче передати Пугачова.

"Сказати, що шоу буде перенасичене візуальними ефектами, не можу, — підсумовує Дружинін. — Там усе буде про артиста".

Нагадаємо, що Алла Пугачова активно готується до концерту "P. S.", який відбудеться на честь 70-річчя. Співачка вже встигла значно схуднути. Новий імідж Примадонни викликав справжній фурор, як і продаж квитків на майбутню подію.