Сосєдов розкритикував Примадонну / фото fan-club-alla.ru

Музичний критик і до недавнього часу відданий фанат Алли Пугачової Сергій Сосєдов висловився про Примадонну.

Він заявив, що своїм успіхом артистка зобов'язана іншим людям, передає EG.ru. "Вона ж сама ніколи нічого не робила. Тільки вершки знімала. За неї все придумували і робили інші", – переконаний музичний критик.

Читайте такожАлла Пугачова здивувала мережу несподіваним чином (фото)

Відео дня

"Репертуар їй створювали чудові композитори і поети – Мікаел Таривердієв, Олександр Зацепін, Леонід Дербеньов, Раймонд Паулс, Ілля Рєзнік. Піарив її другий чоловік – кінорежисер Олександр Стефанович. Всі організаційні питання вирішував третій чоловік – керівник фестивального відділу "Росконцерту" Євген Болдін. Ідея тих же "Різдвяних зустрічей" належала зовсім не їй, а Болдіну. І навіть їхню назву вона запозичила зі старої афіші творчого вечора Рєзніка в якомусь ленінградському будинку культури", – "розніс" співачку Сосєдов.

Зараз же, за його словами, поруч з Аллою Пугачовою таких людей немає: "Максим Галкін, чи що, буде займатися організацією її ювілейного концерту? Це просто смішно".

Як повідомляв УНІАН, святковий концерт, приурочений до ювілею Алли Пугачової, обернувся справжнім скандалом, коли з'ясувалося, що на захід державна організація РФ виділила 40 мільйонів рублів. Експерти вважають, що таке спонсорство – прикриття для корупційної схеми.