Емілія Кларк та Кіт Харінгтон, які зіграли в «Грі престолів» Дейенеріс Таргаріен і Джона Сноу, натякнули про те, що чекає на глядачів в останніх епізодах серіалу.

Відео дня

Читайте такожЗірка "Грі престолів" вийшла заміж у вбранні від українського бренду

Про це повідомляє Realist з посиланням на виступ акторів на шоу Джиммі Кіммела. За словами Кларк, п'ята серія буде ще масштабнішою третього епізоду, в якому показали битву за Вінтерфелл.

«Епізоди будуть шаленими. П'ятий ще крутіше третього, він просто вогонь (ні, це не відсилання до драконів). Всі епізоди гарні - і четвертий, і п'ятий, і шостий, але... Знайдіть найбільший телевізор, який тільки зможете», - повідомила Кларк.

При цьому Кіт Харінгтон зізнався, що четверта серія - одна з його улюблених. Можливо, вона буде не такою вже мирною, як тизері.

«Четвертий - один з моїх улюблених епізодів, тому що герої начебто отримують все, що їм потрібно. Світ безпеки. Вони святкують, прощаються c полеглими друзями. Ho глядачі думають: „Це тільки четвертий епізод, щось станеться“. І це круто, тому що, як мені здається, герої теж це розуміють. Їм якось не по собі. Все так по-шекспірівськи», - повідомив Харінгтон.

Як повідомляв УНІАН, половина фінального сезону «Гри престолів» позаду: залишилося побачити всього три, найтриваліші серії.