Кошовий: Путін викликає ненависть просто-напросто / скріншот

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий в ефірі авторської програми Олесі Бацман на телеканалі "Наш" сказав, що поки не бачить людини, яка може стати ефективним парламентером між Москвою і Києвом.

Читайте також"Паніка вже минула": у "95 Кварталі" розповіли, як будуть працювати без Зеленського

"Я взагалі не розумію, що там робить голова політради партії "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук, бл...дь. Ну чесно! А вони ж куми? Чи шо?", - сказав він.

Відео дня

Кошовий підкреслив, що з президентом РФ Володимиром Путіним "напевно, треба буде розмовляти по-чоловічому". "А може, ще й ляпаса йому дати за те, що він зробив", - додав він.

На питання "Хто дасть ляпас?" Кошовий відповів: "Наш Вован (президент України Володимир Зеленський) гойдається - може вирубати".

"Мені б дуже цього хотілося. Уявляєш, скільки в цього відео переглядів буде! Не знаю... Я не бачу парламентера. Мені здається, він знайде людину або прийде до думку", - сказав він.

Сказати, що Зеленський злий на Путіна - це нічого не сказати, додав Кошовий.

"Думаю, у всієї нашої команди він викликає подібні почуття. Він викликає ненависть просто-напросто. Якщо м'яко", - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня, до обрання президентом, Зеленський заявив, що він готовий до переговорів з Путіним. "Війна з Росією. Тому з Росією треба говорити. Повинні бути переговори і дипломатичний формат переговорів у присутності представників Заходу", - зазначав він. 23 травня президент України заявив, що переговорів з Росією не буде.