Едгар і Слава Каминські розлучаються / Фото з відкритих джерел

Відомий пластичний хірург, чоловік Слави з "НеАнгелів" Едгар Камінський, який розлучається з дружиною, вирішив поділитися з шанувальниками своїм захопленням власною мамою.

На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував допис, в якому поділився з шанувальниками правилами "щасливої мами", який підкріпив фотографією з нею.

Під знімком Камінський розповів про віру його матері у дітей, про її підтримку, про завжди гарний настрій, про те, що вона ніколи не сварилася і не вживала алкоголь, а також про те, що привчала своїх дітей думати перш ніж щось зробити та не піддаватися емоціям.

Відео дня

Камінський подякував їй, а також зазначив, що "парадокс ситуації полягає в тому, що багато жінок не хочуть, щоб їхні чоловіки так сильно любили свою маму, і не були "матусиними синками". Але, при цьому, бажають, щоб власні діти любили їх так само сильно".

Правила моєї щасливої мами Так склалося, що моїм вихованням займалася мама. Про батька зараз розповідати не буду. Всьому свій час. Але, факт його присутності в моєму житті зафіксуйте. До батька ставлюся добре. ⠀ •Віра в дітей. Мама продала своє зимове пальто і шапку, щоб купити мені скрипку 🎻, грою на якій я дуже захопився. ⠀ Коли я вчився в університеті, всю свою зарплату (300 гривень, курс долара тоді був по 5 ) мама передавала мені в Київ. Гроші ховалися в шоколадці. Батько казав, що я повинен заробляти сам. І це правильна чоловіча позиція. ⠀ •Підтримка. Нам з сестрою завжди дозволяли робити те, що подобається, слухати ту музику, яка по-душі. Правда один час я обожнював важкий рок і мене з магнітофоном закривали у ванній кімнаті. ⠀ Я не пам'ятаю, щоб нас з сестрою змушували що-небудь робити по дому. Ми цілком віддавалися своїм хобі. Я ходив в музичну школу, потім закінчив художню, відвідував школу моделювання. ⠀ Від мами я завжди чув фразу: "Якщо ти цього захочеш, так і буде. У тебе буде все". ⠀ •Посмішка і настрій. Ніколи не бачив, щоб мама з ким-то сварилася. Я навіть не пам'ятаю, щоб мама скаржилася на когось або на життєву ситуацію. ⠀ •Чистота мовлення. У нашому будинку було не прийнято вимовляти лайки. Навіть слово "чорт" або "млинець". Жодного разу не чув матюків від батьків. ⠀ •Емоції. Нас вчили думати перед тим, як що-небудь зробити чи сказати. Слова і дії залишаються з нами назавжди, їх не можна повернути. ⠀ •Алкоголь. При нас батьки ніколи не розпивали алкогольні напої. ⠀ •Почуття. Батько був суворим і стриманим у своїх почуттях по відношенню до мене, мамі, сестрі. Але, мама завжди вчила нас приймати людей такими, які вони є. ⠀ Одним словом, якщо б моя мама йшла за класичною схемою, я б слухав скарги: який у нас строгий батько, як важко, стільки проблем, грошей немає і життя жахливе. ⠀ Я дуже вдячний мамі за витримку. За всі уроки життя. Вона заслуговує всього найкращого. ⠀ P. S. Парадокс ситуації полягає в тому, що багато жінок не хочуть, щоб їхні чоловіки так сильно любили свою маму, не були "матусиними синками". Але, при цьому, бажають, щоб власні діти любили їх так само сильно.

Публікація від Edgar KAMINSKYI (@edgar_kaminskyi)

Однак допис пластичного хірурга викликав хвилю обурення в мережі, оскільки в коментарях, крім слів підтримки від шанувальників були і слова звинувачень, пише ТСН.

Так деякі користувачі припустили, що в розлученні Едгара і Слави Камінських зіграла роль його мати і звинуватили його в егоїзмі.

"Думаю, ваша мама внесла свій внесок у вашому розлучення", "І знову мама. Що і потрібно було довести. Швидше за все, ви трохи егоїст. Мама трохи зробила вам ведмежу послугу, якщо ви навіть нічого не робили. Немає ніякого парадоксу, мудрі люди розуміють, що діти - це не на завжди", "Дорослий чоловік у глибині душі досі маленький хлопчик, якого оберігали і давали свободу самовираження, а сім'я - це праця, тут немає місця егоізму і нічого чудового в цих правилах я не побачила", - писали в коментарях.

Як повідомляв УНІАН, на офіційному сайті Подільського районного суду з'явилася заява, позивачем якої є відомий пластичний хірург. 12 червня на суд у справі про розлучення ніхто з подружжя так і не з'явилися. Представники Слави попросили час на врегулювання спорів мирним шляхом. Суд задовольнив прохання і переніс засідання на 1 липня.