Maluma розповів про інтерес до українських дівчат / Billboard

Колумбійський співак Maluma напередодні довгоочікуваного концерту в Києві, який пройде 8 липня у Палаці спорту, розповів про свій інтерес до українських дівчат.

Про це він розповів у програмі "Світське життя".

Артист зізнався, що перед виступом намагається якомога більше гуляти містом і пізнавати культуру інших країн. Тому в Києві Maluma запланував похід по історичним пам'яткам. Однак колумбієць чув про красу українських жінок, тому під час екскурсії і свого виступу прагне побачити вітчизняних красунь.

Відео дня

"Скажу дуже відверто: всі тільки говорять про дівчат і жінок з України. Звичайно, я хочу прогулятися по визначним місцям Києва. Але я з захопленням чекаю можливості побачити, які ж вони українські дівчата", - з гумором зізнався Maluma.

Читайте такожСофія Ротару безкоштовно виступить у Києві на Atlas Weekend

Також співак розповів про своє світове турне, яке вражає артиста несподіваними витівками шанувальників. Так, під час виступу в іспанському Лісабоні жінки закидали сцену спідньою білизною. Від цього 25-річний колумбієць дещо зніяковів і не знав, що робити з такими подарунками фанів.

"Кілька днів тому у мене був концерт в Лісабоні. Там була дуже крута сцена - по центру арени, тобто виступав просто в натовпі, і дівчата кидали в мене білизною - бра, трусики. Я і думаю: "Боже мій, що я повинен з усім цим робити: забрати додому або залишити на сцені". Я був розгублений, але це було щось особливе", – поділився Maluma.

Відомий співак додав, що його концерт 8 липня відкриє Настя Каменських. Maluma був у захваті від треку Peligroso і, дізнавшись про те, що вона вивчила іспанську мову за 3 місяці, жартома пообіцяв, що теж буде пізнавати українську.

Як повідомляв УНІАН, у Києві 8 липня у Палаці спорту вперше виступить колумбійський співак Maluma. Його справжнє ім'я - Хуан Луїс Лондоні Аріас. Він лауреат престижної премії Latin Grammy, а колумбійські ЗМІ називають його найсексуальнішим виконавцем у світі.

Його диск PB, DB The Mixtape став діамантовим в Колумбії і першим з продажу в США. Maluma виконає як вже відомі світові хіти Farandulera, Vente Pa Ca, Corazon, так і самі свіжі композиції – HP, Hola Señorita та інші.

На сьогодні за його життям в Instagram стежать майже 39 мільйонів підписників, а перегляди кліпів на YouTube б'ють рекорди. До речі, гостей концерту Maluma чекає також і яскравий початок - відкривати його буде українська зірка Настя Каменських, яка нещодавно зіграла гучне весілля.