Пугачова має вигляд, як ровесниця Галкіна / instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен Максим Галкін показав миле сімейне фото, на якому зображена його дружина Алла Пугачова та їхні п'ятирічні двійнята Ліза та Гаррі.

Зіркова пара разом з дітьми відпочиває зараз у Юрмалі. Сімейний знімок Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Читайте такожАлла Пугачова наробила шуму в мережі новими фото

Відео дня

"Передаємо вам, дорогі дописники, гарячий привіт! Ще два роки тому найчастіші фрази від людей, яких я зустрічав на вулиці, були: "Був на вашому концерті або йду на концерт і бачив вас по телевізору". Тепер же: "Дивлюся ваш Instagram і йду на ваш концерт!". І це чудово: канали спілкування змінюються, а зв'язок залишається! Нас уже шість мільйонів — це стільки ж, скільки збирають найбільш рейтингові випуски моєї телепрограми "Найкраще!". Дякую за увагу!", - написав під знімком чоловік Примадонни.

У кадрі Пугачова з'явилася у світлому молодіжному костюмі, доповнивши його білими кедами. Галкін позує в спортивному костюмі чорного кольору. Їхня донька Ліза в костюмі з квітковим принтом, а син Гаррі — у футболці та спортивних штанях.

Зазначимо, що Алла Борисівна, незважаючи на свої 70 років, має чудовий вигляд. Видно, що вона відпочила й свіжа. Молодить зірку і зачіска, й нюдовий макіяж.

Раніше в мережу "злили" кадр зі стомленою Аллою Пугачовою. 70-річна артистка намагається молодитися, але їй це не завжди вдається.