Пугачова захопила мережу своїм "луком" / instagram.com/otkrito.lv

Алла Пугачова з Максимом Галкіним, гуморист Геннадій Хазанов, співаки Аркадій Укупник та Ігор Ніколаєв, латвійські та російські бізнесмени — понад 70 гостей зібралися в юрмальському ресторані 36. līnija, щоб відзначити 68-й день народження чоловіка Лайми Вайкуле Андрія Латковського.

Читайте такожНа відео потрапило, як Алла Пугачова приревнувала чоловіка до подруги

Найбільш знаменитими та зірковими серед гостей, звичайно, були примадонна російської естради Алла Пугачова і Максим Галкін, для яких це був останній день перебування в Юрмалі, передає Jauns.lv.

Відео дня

Примадонна виконала для гостей свій знаменитий хіт зі словами «Я так хочу, щоб літо не закінчувалося». Їй підспівувала дружина іменинника Лайма Вайкуле та інші гості.

Але справила 70-річна Алла Борисівна фурор і своїм зовнішнім виглядом: вона прийшла на святкування в напівпрозорої чорній спідниці, яка відкрила її стрункі ніжки. Доповнила зухвалий образ артистка срібними туфлями й зібраним волоссям. Відповідні знімки опубліковані в Instagram otkrito.lv.

instagram.com/otkrito.lv
instagram.com/otkrito.lv

Раніше Алла Пугачова шокувала мережу фото без фільтрів. Таким чином, користувачі знайшли підтвердження тому, що всі свої знімки вона старанно фотошопить.